ΠΑΡΑΛΙΕΣ

row1
Η φυσική ομορφιά της Σίφνου προκύπτει από τη μοναδική μορφολογία της, προσφέροντάς σας πολλές και διαφορετικές παραλίες για να απολαύσετε μια αναζωογονητική βουτιά στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου.

Άν ψάχνετε για μια κοσμοπολίτικη παραλία, τότε οι Καμάρες είναι εξαιρετική επιλογή για εσάς, καθώς και η μεγάλη αμμώδης παραλία Πλατύς Γιαλός. Αν αναζητάτε πιο ήρεμο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα, η παραλία Αποκοφτό και Φασσολού είναι γνωστές για τη γαλήνια αύρα που αποπνέουν. Η Φασσολού είναι μία από τις παραλίες που βρίσκονται στον κόλπο του Φάρου, και προσφέρεται για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Επιπλέον, εάν ανυπομονείτε για ατελείωτες καταδύσεις, τότε θα βρείτε τη σωστή παραλία στο πιο πολυφωτογραφισμένο σημείο της Σίφνου, στο μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοπηγής.

Άλλες εξαιρετικές επιλογές για κολύμπι είναι η πλατιά, χρυσαφένια παραλία στο Βαθύ, στη δυτική πλευρά της Σίφνου, η παραλία Γλυφό, η οποία είναι ίσως η πιο όμορφη στο νότιο τμήμα του νησιού, και η παραδεισένια Χερρόνησος στο βορειότερο άκρο, όπου θα βρείτε και το ομώνυμο γραφικό ψαροχώρι.
Ανακαλύψτε την Σίφνο
Loukia Apartments
Καμαρωτή, Αρτεμώνας
Σίφνος Κυκλάδες 84003 Ελλάδα
T: +30 22840 33860
M: +30 6973 795598 - 6974 743098
info@loukiaapartments.gr
Trip Advisor
FOLLOW US
USEFUL LINKS
© 2021 Loukia Apartments. All rights reserved.